Следвайте Гласове в Пред препълнена зала със симпатизанти в Историческия музей

...
Следвайте Гласове в Пред препълнена зала със симпатизанти в Историческия музей
Коментари Харесай

Костадинов: Ние призоваваме всеки един български гражданин да гласува 

Следвайте " Гласове " в 
Пред претъпкана зала със симпатизанти в Историческия музей в Благоевград водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов показа листата с претендентите за народни представители в Пиринско,  начало на която е зам.-председателят Цончо Ганев.  

Основната цел на „ Възраждане “ е да стане първа политическа мощ на изборите и да ръководи независимо като организира самостоятелна политика, разгласи Костадин Костадинов  и добави, че всичко зависи от хората. „ Има златен късмет да се промени обстановката, тъй че в българската политика да не преобладават инцидентни хора. 
Властта е във вашите ръце. Ние сме тези, които ще преосноват страната. Алтернативата е „ Възраждане “  или съсипия. “ съобщи Костадинов. Той отговори на въпроси на жители, свързани с концесиите,  корупцията, търсенето на лична отговорност от депутати и магистрати за техните решения, мандатност на кметове и др. 
Председателят на „ Възраждане “ разяснява и войната в Украйна, като бе безапелационен, че най-важният приоритет е запазването на мира в нашата страна. „ Предизборната акция действително завърши с новината за частичната готовност в Русия. Войната в Украйна става все по-близка до нас.

За страдание,  опасността да стане широкомащабен боен спор, който да погълне цяла Европа,  е голяма. От тази позиция, на 2 октомври ние избираме сред мира и войната. Мирът се въплъщава от „ Възраждане “, тъй като ние сме единствената политическа организация, която декларира ясно и изрично, че няма да включи България в този боен спор на страната на НАТО. Войната се въплъщава от всички останали - ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ, и всички останали, които споделят, че ще изпълнят своите задължения към НАТО,  и в случай че ни заповядат, ще изпратят български бойци да умират за американския интерес в Украйна. Ние няма да допуснем Съединени американски щати да водят война с Русия с ръцете на българските бойци. Нека това да бъде оптимално ясно и изрично разбрано. Това е главното, което би трябвало да разясняваме,  всичко останало отива на назад във времето. “, съобщи Костадин Костадинов и прикани да се гласоподава на идните избори.
„ Хората държат властта. И в случай че на 2 октомври тя бъде хвърлена от тях просто на улицата, не трябва да се сърдим на никого. Това, което обясняваме на нашите сънародници, е доста простичко. Властта е в техните ръце и от тях зависи каква ще бъде тя в идващите месеци и години,  може би, тъй като  никой не знае какъв брой ще издържи идващият парламент. 
Ако те желаят да дадат властта в ръцете на хора, които да не престават досегашната убийствена за България политика, не трябва да се сърдим на никого, че до края на годината България ще намалее със 100 000 души, идната - с още 100 000,  след 8 година ще сме намалели с още 1 милион души. В България ще останат най-вече старци и хора, които не са от български генезис.
Това е едната опция. 
Другата опция  е да гласоподават за „ Възраждане “. И тогава България след 10 година ще бъде 10 милиона, с двойно по-голям БВП и прекомерно евентуално да е 140 000 кв. км. България ще бъде такава, каквато ние я желаяме, каквато я пожелаем, каквато я начертаем. Това зависи само от нас. Ето за какво гласът на всеки един българин е извънредно значим. Този, който не гласоподава, прави закононарушение по отношение на бъдещето на личните си деца. Той се отхвърля от личната си власт и непринудено се обрича на иго. Ние призоваваме всеки един български жител да гласоподава. Без значение дали за нас или за някого другиго. Изборът би трябвало да бъде изработен. Задължително. Защото правото да избираш е главното право на свободния човек. Робът няма право на избор. “ съобщи Костадинов. 
 
Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
 
 

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР